kngf merk genootschap lijn b

 Kootstertille: 0512 - 33 17 77      

 Leek:              0594 - 74 56 04

Fysio Rodenburg

Fysiotherapie richt zich op ons dagelijks bewegen. Het menselijk lichaam is een foto1 rodenburg bijzonder geheel van spieren, botten en gewrichten, waar we dagelijks op moeten kunnen rekenen. Dat bewegen niet zo vanzelfsprekend is, besef je pas als je ergens last van krijgt en het lichaam even niet meewerkt.

Een fysiotherapeut weet hier alles vanaf. Je kunt er terecht voor de behandeling van klachten, maar ook om klachten te voorkomen. Het kan hierbij gaan om bijvoorbeeld sportblessures, werkgerelateerde klachten of klachten door een ongeval of ziekte. 

Tijdens de behandeling gaat de fysiotherapeut samen met je aan het werk om zo snel en zo goed mogelijk je doel te behalen. Bij het opstellen van een behandelplan kijken we samen naar jouw wensen, lichamelijke situatie en mogelijkheden.

Door de intensieve samenwerking van Fysio Rodenburg en Fitclub Rodenburg kunnen we jou optimale zorg aanbieden. De fysiotherapeut, Ilona, maakt niet alleen gebruik van de behandelruimte, maar ook van de fitness en zalen van Fitclub Rodenburg. Daarnaast heeft zij veel sportgerelateerde kennis en kent zij de behoeftes van sporters. Hierdoor versterken zorg en sport elkaar. 

Ilona Keizer-Nienhuis,

Rodenburghal

Rodenburg 2
9351 PV Leek

T: 0594 - 74 56 04
E: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BIGtheme.net Joomla 3.3 Templates