kngf merk genootschap lijn b

 Kootstertille: 0512 - 33 17 77      

 Leek:              0594 - 74 56 04

Over Fysio de Tille

fotogevel

Bij Fysio de Tille kunt u terecht met klachten aan het bewegingsapparaat. De aanleiding van deze klachten kan zeer divers zijn:overbelasting, ongeval, ziekte, stress, sportblessures etc. Het is tegenwoordig een hele kunst om je lichaam in balans te houden: we stellen hoge eisen aan onszelf, en het moet ook altijd heel snel. Dan kan het best lastig zijn, als uw lichaam protesteert aandacht aan het leren omgaan met uw klachten.Fysio de Tille biedt diverse vormen van hulp, zoals oefentherapie, massage, ontspanningstechnieken, fysiotechniek (apparatuur) etc.

 

Mw. Fokje de Wit-de Graaf     BIG 59063798404

Ik ben fysioFokje groottherapeut sinds 2005 en werk sinds 2007 in Kootstertille. In eerste instantie in loondienst en sinds 2011 ben ik mede-eigenaar van de praktijk. In 2013 ben ik afgestudeerd als master psychosomatische fysiotherapie. Heel belangrijk in mijn werk vind ik mensen bewust maken van wat er in hun lichaam speelt en van daaruit samen zoeken naar een oplossing. Een techniek die hierbij goed kan helpen is biofeedback, door onbewuste functies als hartslag, ademhaling en spierspanning te meten kun je leren hoe je lichaam reageert op bepaalde omstandigheden. In mijn vrije tijd korfbal ik en doe ik graag leuke dingen met mijn gezin.

 

  

Mw. Amarins Wijma-Wester     BIG 09910196904 

Ik ben in 2008 afgesAmarinstudeerd als Fysiotherapeut in Groningen en mag sinds maart 2014 het team van Fysio de Tille versterken. Eerst deed ik dit alleen op de vrijdagochtend, maar sinds september 2014 werk ik hier op maandag, woensdagmiddag en avond, en vrijdagochtend. Na mijn opleiding Fysiotherapie heb ik nog een opleiding Fysiotherapie Wetenschap gedaan in Utrecht. Ik ben in augustus 2013 geslaagd voor deze opleiding. Naast mijn werk als fysiotherapeut ben ik bezig met een parttime promotieonderzoek. Dit is een vervolgtraject aan de universiteit waarbij je wetenschappelijk onderzoek doet en uiteindelijk de titel Doctor mag voeren. Nee, geen dokter, dat is wat anders. Voor mijn promotieonderzoek ben ik verbonden aan de Vrije Universiteit Brussel, maar in de praktijk kom ik daar niet veel. Het onderzoek zelf gebeurd uit in Harkema, bij Transcare. Transcare is een eerstelijns behandelcentrum voor mensen met chronische pijn. Tijdens mijn studie Fysiotherapie kwam ik er al achter dat ik chronische pijn heel interessant vind. Pijn, met name chronische pijn, is niet één ding. Er zijn vaak meerdere redenen waarom wij pijn hebben. Daarnaast zijn zoveel onderdelen in ons leven die veranderen op het moment dat we langdurige pijn hebben. Daarom heb ik mij tijdens mijn vervolgstudie en nu tijdens mijn promotietraject hierin verdiept. Ik vind het heel fijn om de kennis die ik hierover heb, en over andere kwalen, in de praktijk te delen met patiënten. Het leukste van mijn werk vind ik de eer dat ik een tijdje, soms wat korter soms wat langer, mee mag lopen op het pad wat de patiënt volgt en we samen dit pad wat makkelijker kunnen maken. In mijn vrije tijd vind ik het erg leuk om naar mijn paard toe te gaan, te bootcampen en hard te lopen.


Mw. Ilona Keizer-Nienhuis     BIG 99917254004

Ilona

Ik ben Ilona Keizer-Nienhuis en in 2013 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut met de specialisaties 'volwassenen' en 'sportfysiotherapie' aan de Hanze Hogeschool te Groningen. Sinds oktober 2016 ben ik werkzaam bij Fysio de Tille. Tijdens mijn vooropleiding Sport en Bewegen heb ik mijn passie voor sport en het menselijk lichaam ontwikkeld. De combinatie sport, fitness en fysiotherapie zorgt ervoor dat ik nu meer ervaring heb op het gebied van revalidatie en sportblessures. In de afgelopen drie jaar heb ik mij kunnen ontwikkelen als algemeen fysiotherapeut. Het leuke aan dit brede vakgebied vind ik het behandelen en begeleiden van verschillende mensen met elk zijn eigen lichamelijke klachten, van nek,schouder, knie tot de dikke teen. Elk mens is uniek en heeft een eigen vorm van therapie nodig.

 

 

Mw. Anna P. Tjalma     BIG 89035198704

anna

Ik ben fysiotherapeute sinds 1984. In Kootstertille ben ik werkzaam vanaf 1991. Eerst in loondienst en in 1993 ben ik mede-eigenaar geworden. Omdat ik het als een waardevolle aanvulling beschouwde heb ik de 3 jarige vervolgopleiding psychosomatische fysiotherapie gedaan. Vooral het contact met de cliënt is het belangrijkste en het leukste van het vak als fysiotherapeute. De essentie van het vak vind ik, samen met de cliënt werken aan een zo optimaal mogelijk functioneren van het lichaam. Zelf blijf ik in beweging door te wandelen, hardlopen en sinds kort ook mountainbiken.

 

BIGtheme.net Joomla 3.3 Templates