kngf merk genootschap lijn b

 Kootstertille: 0512 - 33 17 77      

 Leek:              0594 - 74 56 04

Over Fysio de Tille

fotogevel

Bij Fysio de Tille kunt u terecht met klachten aan het bewegingsapparaat. De aanleiding van deze klachten kan zeer divers zijn: overbelasting, ongeval, ziekte, stress, sportblessures etc.

Het is tegenwoordig een hele kunst om je lichaam in balans te houden: we stellen hoge eisen aan onszelf, en het moet ook altijd heel snel. Dan kan het best lastig zijn, als uw lichaam protesteert aandacht aan het leren omgaan met uw klachten.

Fysio de Tille biedt diverse vormen van hulp, zoals oefentherapie, massage, ontspanningstechnieken, fysiotechniek (apparatuur) etc.

 

Mw. Fokje de Wit-de Graaf     BIG 59063798404

Fokje groot

Ondertussen werk ik al een mooi aantal jaren bij Fysio de Tille. Het is een fijne plek om te kunnen werken, en samen met mijn collega’s verlenen we zorg vanuit onze eigen visie.

Kunnen herstellen of met je klachten kunnen leven heeft met veel verschillende dingen te maken, veel meer dan alleen de handelingen die een therapeut kan doen.

Om vrijuit te kunnen leven en bewegen moet er een balans zijn tussen wat we doen, wat we voelen en wat we denken. Als we een van de die drie overslaan of negeren dan ontstaan er vaak klachten of blijft herstel uit. We kunnen dan lang doorlopen met een lijf wat niet mee wil of juist dingen vermijden die ons goed doen.

Het kunnen voelen wat er in je lijf gebeurt als je iets doet (of niet doet) is iets wat niet altijd vanzelf gaat. In mijn werk vind ik het bewust worden van deze mechanismen erg belangrijk. De manier waarop is voor iedereen anders. Dat maakt het werk in de fysiotherapie bijzonder.

In mijn eigen leven met mijn werk, gezin en allerlei sociale activiteiten is balans houden net zo belangrijk, daarom kies ik het liefst voor dingen waar ik energie van krijg, zoals op pad zijn met mijn gezin, motorrijden, korfballen en heerlijk niksen!

  

Mw. Amarins Wijma-Wester     BIG 09910196904 

Ik ben in 2008 afgeAmarinsstudeerd als Fysiotherapeut in Groningen en mag sinds maart 2014 het team van Fysio de Tille versterken. Momenteel werk ik hier op de maandag en donderdag. Tijdens mijn studie Fysiotherapie kwam ik er al achter dat ik chronische pijn heel interessant vind. Hier heb ik mij de afgelopen jaren dan ook steeds verder in ontwikkeld en verdiept. Op 1 februari 2021 ben ik op dit onderwerp gepromoveerd. Ook nu ben ik nog betrokken bij wetenschappelijk onderzoek.

Als iemand klachten heeft, pijn, vermoeidheid of andere problemen zijn er vaak veel factoren die hier invloed op hebben. Daarnaast zijn zoveel onderdelen in ons leven die veranderen op het moment dat we klachten hebben. Je kunt bijvoorbeeld niet meer sporten, of werken lukt niet meer zo goed. Ik kijk graag samen met de persoon naar wat er speelt en hoe we hier weer invloed op uit kunnen oefenen. Het leukste van mijn werk vind ik de eer dat ik een tijdje, soms wat korter soms wat langer, mee mag lopen op het pad wat de patiënt volgt en we samen dit pad wat makkelijker kunnen maken.

Thuis hebben we een hummeltje rondlopen, dus mijn vrije tijd wordt daar vooral mee gevuld. Verder ga ik graag naar mijn paard toe, lees ik graag en waar mogelijk vind ik sporten erg fijn.

 


Mw. Ilona Keizer-Nienhuis     BIG 99917254004

Ilona

Ik ben in 2013 afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan de Hanze Hogeschool te Groningen. Sinds oktober 2016 ben ik werkzaam bij Fysio de Tille. Tijdens mijn vooropleiding Sport en Bewegen heb ik mijn passie voor sport en het menselijk lichaam ontwikkeld. De combinatie sport, fitness en fysiotherapie zorgt ervoor dat ik meer ervaring heb op het gebied van revalidatie en sportblessures.

In de afgelopen 3 jaar heb ik mij verder ontwikkeld in de fysiotherapie bij oncologie. De fysiotherapeutische behandeling tijdens en na de diagnose kanker vraagt door de complexiteit van deze ziekte, extra scholing en kennis. Daarom neem ik deel in het Netwerk Oncologie Fysiotherapie Friesland (NOFF.nu).

Het leuke aan dit brede vakgebied vind ik het behandelen en begeleiden van verschillende mensen met elk zijn eigen lichamelijke klachten en of ziekte. Elk mens is uniek en heeft een eigen vorm van therapie nodig.

 

 

Mw. Anna P. Tjalma     BIG 89035198704

anna

Voor de praktijk Fysio de Tille ben ik de oudgediende : ik werk er sinds 1991 en de laatste jaren doe ik dat nog 1 dag per week: ik ervaar het werk nog als heel plezierig en geniet daarnaast van mijn vrije tijd. Hoe mooi kun je het hebben!!!

Het werk als fysiotherapeut is door de jaren steeds aan veranderingen onderhevig, maar dat maakt dat je zelf ook moet meebewegen: dat is altijd de uitdaging!.

En dat te doen samen met mijn collega’s als team, maar ook met de onderlinge verstandhoudingen als ondersteuning op welk vlak dan ook, is heel bijzonder.

 

BIGtheme.net Joomla 3.3 Templates