kngf merk genootschap lijn b

 Kootstertille: 0512 - 33 17 77      

 Leek:              0594 - 74 56 04

Algemene fysiotherapie

De algemene fysiotherapie richt zich op ons dagelijks bewegen. Het menselijk lichaam is een bijzonder geheel van spieren, botten en gewrichten waar we dagelijks op moeten kunnen rekenen. Lopen, staan, springen, bukken, het zijn vaak volkomen vanzelfsprekende bewegingen. Dat bewegen niet zo vanzelfsprekend is, beseft u pas als u ergens last van krijgt. Als het lichaam even niet meewerkt, of als u belemmeringen in het bewegen ervaart in het dagelijks leven.

Een algemene fysiotherapeut weet hier alles vanaf. Bij hem of haar kunt u terecht voor de behandeling van klachten, maar ook om (ergere) klachten te voorkomen, de zgn. preventie van klachten. Het kan gaan om sportblessures, klachten opgedaan tijdens het werk, klachten vanwege een ongeval of ziekte, een ‘verkeerde’ beweging of simpelweg omdat het lichaam ouder wordt.

Deze behandeling kan zowel individueel of in groepen gegeven worden. De fysiotherapeut gaat samen met u aan het werk om zo snel en zo goed mogelijk resultaat te behalen. Bij het opstellen van een behandelplan kijken we samen naar uw wensen, uw lichamelijke situatie en uw mogelijkheden. Met adviezen en oefeningen zorgen we ervoor dat u weer beter kunt bewegen.  

BIGtheme.net Joomla 3.3 Templates