kngf merk genootschap lijn b

 0512 - 33 17 77      

Cursusaanbod

 Momenteel hebben we in het cursusaanbod:

- Yoga

Er zijn twee yogagroepen, beide op de dinsdag. 's Ochtends van 9.00 tot 10.00 uur onder leiding van Anne Huisman en 's avonds van 19.30 tot 20.30 uur onder leiding van Ine de Bruin.


- Zwangerfit

Op maandagavond van 19.30 tot 20.30 wordt de NVFB cursus Zwangerfit® gegeven door geregistreerd NVFB docente en fysiotherapeute Tineke Pieterson. De cursus bestaat hoofdzakelijk uit actieve lessen. De aandacht ligt vooral op conditie, spierversterking, coördinatie en stabilisatie. Ook komen de bekkenbodem, ontspanning en ademhalingstechnieken aan bod. Naast actieve lessen kunnen er theorielessen gevolgt worden. Tijdens deze theorielessen komen alle onderwerpen aan bod die betrekking hebben op de zwangerschap, de bevalling en de periode na de bevalling. Vanaf de 16e week van de zwangerschap tot aan de bevalling kan iedere vrouw meedoen aan de cursus en vanaf 6 weken na de geboorte van de baby kunnen de lessen hervat worden. Meer infomatie hierover en over vergoedingen is te vinden op www.zwangerfit-vitaal.nl 

- Hardlopen

Bij voldoende aanmeldingen geven we de 8 weekse cursus 'Starten met Hardlopen' waarin we iedere week samen trainen en deelnemers daarnaast zelf ook een training in de week doen volgens ons trainingsschema. Na de 8 weken kunnen deelnemers een half uur hardlopen en zelf aan de slag met het vervolgschema.

BIGtheme.net Joomla 3.3 Templates