kngf merk genootschap lijn b

 Kootstertille: 0512 - 33 17 77      

 Leek:              0594 - 74 56 04

Personal training

Personal training is het individueel, of in een klein groepje van 2-3 personen, trainen onder begeleiding van een van onze fysiotherapeuten. Hierbij werk je aan jouw doelen. Dit kan zijn: afvallen, conditie verbeteren, weer in beweging komen, etc. Waarbij met deskundige hulp verantwoord getraind wordt en goed gelet wordt op je grenzen, wie jij bent, wat jij wilt en wat jij kunt.

Na een persoonlijk intake gesprek ga je 1 of 2 keer per week volgens het op maat gemaakte schema trainen. Hierbij wordt er door de fysiotherapeut een goede afwisseling van de oefeningen aangeboden. Ook wordt er gekeken naar een juiste de uitvoer van de oefeningen en of er de juiste trainingsintensiteit getraind wordt. Daarnaast worden (indien gewenst) tips, adviezen en oefeningen meegegeven voor thuis.

Het grote voordeel van trainen op deze manier is de individuele aandacht die door de fysiotherapeut gegeven wordt. Daarnaast beschikken wij over een gedegen kennis over het lichaam, wat voor training het beste aansluit bij bepaalde ziektes en aandoeningen, trainingsleer voor 'gezonde mensen' en letten wij goed op dat je niet te ver over je grenzen heen gaat.  

BIGtheme.net Joomla 3.3 Templates